3 tips voor het aansluiten van jou Demotica!

Slimme woningen hoeven niet duur te zijn en al helemaal niet wanneer je gaat verbouwen. Het is namelijk zo dat de slimme apparaten die je dan gemakkelijk kan laten inbouwen lang niet altijd duurder hoeven te zijn dan de reguliere apparatuur die je hier normaal voor zou gebruiken! Mede daarom – en natuurlijk omdat het gewoon coole gadgets zijn – adviseren wij altijd om voor slimme en moderne apparaten te kiezen wanneer je dan toch gaat verbouwen. Daarom krijg je van ons hierbij 3 behulpzame tips om jouw volgende huis een stukje slimmer te maken!

1. De smart home hub

Smart home hubs zijn tegenwoordig helemaal hot! Er worden regelmatig nieuwe devices op de markt gebracht en deze verkopen en presteren steeds beter! Niet alleen de grote merken springen op deze markt maar ook kleine startups hebben lucht gekregen van deze nieuwe ontwikkeling binnen de markt van Demotica. vandaar dat er ook veel nieuwe producenten opduiken waar men nog nooit van heeft gehoord. Zo ook een producent uit nederland genaamd: Homey van het bedrijf Athom. De Homey bevat veel van de nieuwe, ultramoderne en draadloze technieken zoals Z-Wave, Zigbee, bluetooth, Wifi en infrarood. We raden je aan om altijd voor een deze technieken te kiezen zodat je in de toekomst ieder smart home product kunt koppelen. De kosten voor een homey smart home hub liggen momenteel rond de  € 299,-.

2. Elektricien aansturen/helpen

De kans bestaat dat je elektricien nog niet veel weet over deze kleine modules en de installatie ervan. De gebruiksaanwijzing met aansluitschema is echter genoeg voor de elektricien. Demotica is daarvoor nog een te nieuwe tak van sport voor veel elektriciens! Zorg er daarom goed voordat je zeker bent dat je met een specialist op het gebied van demotica in zee gaat voor de installatie van deze systemen

3 Het feest kan beginnen!

Als de elektricien eenmaal klaar is en alle lampen zijn aangesloten kan het feest beginnen. Bedien je lampen en andere apparaten met je smartphone of zelfs met je stem. Zo kun je vaak handsfree je halve huis bedienen, dit doet ons steeds meer denken een het klappen om de gordijnen open te laten gaan. De toekomst is hier, in een betaalbare vorm genaamd demotica. Wil je meer weten over demotica en de toepassing ervan? Volg de ontwikkelingen binnen de markt gezien  het feit dat deze systemen steeds verder in prijs zullen dalen. Wie weet laat jij binnenkort ook wel je koffieapparaat doorlopen met een spraakcommando!