3 tips voor het kiezen van een Verhuisbedrijf in Den Haag

Een verhuizing uitbesteden is niet zomaar iets. U legt het welzijn van uw eigendommen namelijk in de handen van een verhuisbedrijf. Omdat u natuurlijk niet wilt dat er iets misgaat tijdens de verplaatsing van de goederen die u dierbaar zijn is het verstandig om een verhuisbedrijf uit te kiezen die uw verhuizing op een goede en efficiënte manier realiseert. 

Om u hierbij een aantal handvatten te bieden volgen hieronder drie tips voor het uitkiezen van een verhuisbedrijf in Den Haag die u kunt helpen met het verhuizen van een bedrijf in Den Haag. 

Erkende verhuizer

Allereerst is het belangrijk dat de verplaatser van uw eigendommen een erkende verhuizer is. Een erkende verhuizer heeft, in tegenstelling tot een niet-erkende verhuizer, een opleiding tot verhuizer gevolgd. Het personeel van een erkende verhuizer is dus gecertificeerd op het gebied van verhuizen. 

Certificaten zijn niet het enige verschil tussen een erkende verhuizer en een niet-erkende verhuizer. Een erkende verhuizer is namelijk altijd verzekerd voor eventuele schade die uw inboedel kan oplopen gedurende een verhuizing. Hoewel u er natuurlijk niet vanuit gaat dat er iets misgaat tijdens de verhuizing kan dit natuurlijk altijd onverhoopt gebeuren. Als dit dan gebeurt is het wel zo prettig als de verhuizer hiervoor verzekerd is. Anders kan het wel eens een duur grapje voor u worden. 

Prijzen

Iedere aanbieder van het verhuizen van een bedrijf rekent een andere prijs voor zijn diensten. Naast een goede service wilt u natuurlijk ook niet te veel betalen voor het verhuizen in Den Haag. Een goede manier om verhuisbedrijven op prijs en kwaliteit te onderzoeken is door middel van het vergelijken van offertes. U kunt ervoor kiezen om zelf een aantal offertes aan te vragen bij verhuisbedrijven, maar u kunt er ook voor kiezen om hiervoor een offertevergelijkingssite te gebruiken. 

Extra’s

Er komt bij het verhuizen van een bedrijf altijd meer kijken dan u vooraf plant. Daarom is het fijn als het verhuisbedrijf, die ervaring heeft in het verhuizen, meedenkt met de extra’s die u nodig heeft voor uw verhuizing. Selecteer het bedrijf dat uw goederen gaat verhuizen dus niet alleen op basis van prijs, en kwaliteit, maar ook op basis van de extra’s die ze bieden.

Voorbeelden van extra’s die een verhuisbedrijf kan bieden zijn:

  • Speciale verpakkingen voor dure meubels of kunst en planten;
  • Inpakdozen die bij de prijs zijn inbegrepen;
  • Een mogelijkheid tot de opslag van spullen als u niet alles direct kwijt kunt in uw nieuwe pand;

Conclusie

Bij het verhuizen van een bedrijf komt altijd meer kijken dan u vooraf plant. Daarom is het fijn als het verhuisbedrijf meedenkt met datgene wat u nodig heeft voor de verhuizing. Dit is niet het enige waarop u een verhuisbedrijf in Den Haag op moet selecteren. Het is namelijk ook belangrijk dat het verhuizen door een erkend verhuisbedrijf wordt gedaan. 

Een geschikt verhuisbedrijf uitkiezen kunt u doen door offertes van verschillende verhuisbedrijven aan te vragen zodat u deze kunt vergelijken op kwaliteit, prijs en extra’s.