Een prachtig badkamer plafond

badkamer plafond

Wij hebben onlangs onze badkamer verbouwd en een onderdeel hiervan was de badkamer plafond. Deze hebben we laten vernieuwen met materialen die zijn aangeleverd door Heering, een betrouwbare toeleverancier.

badkamer plafondDe badkamer van onze dromen

Onze badkamer is al zo ontzettend oud. Toen we net kwamen wonen in ons huis hadden we hier niet zoveel last van. Maar inmiddels begonnen we ons steeds meer te ergeren aan onze badkamer en besloten we dat het echt tijd was voor een verbouwing. We wilden dit groots aanpakken, alles moest eruit! Zo moest onder andere de badkamer plafond vernieuwd worden, we wilden andere tegels en ook hele andere badkamermeubels. Inmiddels heeft de verbouwing plaatsgevonden en zijn we erg tevreden met het eindresultaat. We hebben nu een morderne badkamer die van allerlei gemakken is voorzien. Nog steeds heb ik het gevoel dat ik me in een hotel bevindt wanneer ik in onze badkamer sta. Zo rustgevend is de ruimte geworden. Ik kom helemaal tot rust als ik in de badkamer sta. En ook super fijn is dat we nu ook een bad hebben, ik vind het zo ontspannend om na een drukke dag in bad te kunnen liggen. Heerlijk!

Een prachtig plafond dankzij Heeringbadkamer plafond

Ook mijn man en kinderen zijn in hun nopjes met onze nieuwe badkamer, de kinderen kunnen nu lekker badderen en mijn man heeft voldoende ruimte om zijn ding te kunnen doen. De badkamer plafond is prachtig geworden, dit had niet gekund zonder de geweldige materialen die Heering geleverd heeft. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan. Neem eens een kijkje op hun website om een idee te krijgen wat ze voor jou kunnen betekenen.