Comfortabel de nacht doorbrengen

Matras

Het goede comfort van binnenvering matrassen zorgt ervoor dat deze nog steeds één van de populairste matrassen zijn. Je lichaam wordt tijdens de slaap prima ondersteund door de geschakelde veren van het matras. Je kunt comfortabel slapen omdat de veren verschillen van grootte. Je slaap is opgebouwd uit verschillende fases, word je iedere keer wakker tijdens je slaap dan verstoor je deze fases. Slaap je onrustig dan wordt het tijd om je matras te vervangen.

Binnenvering matrassen

Keer regelmatig je matras om

Het comfort bij het slapen komt mede door de beschermende laag foam op de vering. De stevigheid van het matras komt dit ten goede. Door de beschermlaag blijft de vorm van het matras ook langdurig goed, al raden we wel aan om het matras regelmatig te draaien. De matrassen zijn zeer hygiënisch en allemaal voorzien van een afritsbare hoes die je eenvoudig kunt wassen. Tijdens je slaap verlies je veel vocht dus raden we je aan de hoes zeker regelmatig te wassen.

Verschillende maten beschikbaar

matrassen

Er zijn binnenvering matrassen beschikbaar van verschillende formaten. Voor zowel een tweepersoonsbed als een eenpersoonsbed heeft perfecthomeshop matrassen. Voor een eenpersoonsbed zijn er de breedtematen 80 en 90 cm beschikbaar en de lengtematen 190 en 200 cm. Voor een tweepersoonsbed heb je de keuze uit één matras, maar je kunt ook de keuze maken uit twee matrassen. Hierdoor is het eenvoudiger om de matrassen te keren.

Bestel snel een binnenvering matras

Slaap je niet lekker en is je matras aan vervanging toe? Bestel snel een van de binnenvering matrassen en slaap ook weer als een roosje. Maak een bewuste keuze en laat het matras snel bij je thuis bezorgen. Het matras wordt zowel in Nederland als in België gratis bij je bezorgd. Slecht slapen is verleden tijd met een goed comfortabel matras, geniet ook weer van een nacht door te slapen.