De voordelen van wielen onder je stoelen

zwenkwiel

Het heen en weer schuiven van stoelen kan je vloer op den duur best beschadigen. Wil je stoelen gaan verplaatsen? Dan ben je al snel geneigd om ze te schuiven of ze op te tillen. Het kan gelukkig ook anders een zwenkwiel of wielen onder stoelen heeft veel voordelen. We vertellen je hieronder graag wat meer over de voordelen van wielen onder stoelen.

Nooit meer een beschadigde vloer door het schuiven met stoelen

De stoelen van en aan tafel schuiven daar kan uiteindelijk je vloer van beschadigen. Bovendien zijn sommige stoelen ook best zwaar om aan tafel te schuiven. Een praktische en eenvoudige oplossing voor dit probleem is wielen onder de stoelen. Daarmee is de kans dat je de vloer beschadigd aanzienlijk kleiner en het verplaatsen aan de tafel gaat ook veel gemakkelijker.

zwenkwiel

De inrichting van je kamer veranderen gaat veel eenvoudiger

Stel je wil een feestje organiseren en daarvoor moet je wat extra stoelen neer zetten. Een stoel met een zwenkwiel is dan ideaal. Je hoeft namelijk de stoelen niet te tillen en je kan ze gewoon ernaartoe rijden. Dit is overigens ook handig als je de inrichting van je woonkamer wil veranderen. Tillen hoeft niet meer en je kan zonder problemen de stoelen verplaatsen.

Heel gemakkelijk om iets te pakken zonder dat je met de stoel moet schuiven of moet opstaan

Als je aan tafel zit en je wil net iets uit de kast die achter je staat wat pakken waar je zo niet bij kan. Meestal is het dan of de stoel naar achter schuiven of je moet echt even opstaan. Heb je stoelen met wielen dan kan je gewoon blijven zitten en kan je ernaartoe rijden. Je kan je heel eenvoudig en goed verplaatsen van bijvoorbeeld de kast en weer terug aan de tafel.