Een compleet andere uitstraling

Decoratieve wandpanelen

Soms weet je even niet meer waar je de muur mee moet bekleden, je bent het effen behang zat en wil iets wat je kamer een compleet andere uitstraling geeft. Aan de andere kant heb je niet veel zin in rommel en stof, hout en steen geven altijd rommel en zijn zwaar om aan te brengen op de muur. Met decoratieve wandpanelen van piepschuim creëer je in een handomdraai de gewenste muur van hout of steenstrips. Als je de panelen ziet zal je niet zeggen dat ze gemaakt zijn van piepschuim, alleen wanneer je ze aanraakt kom je erachter dat ze niet van hout en steen zijn gemaakt.

De panelen isoleren ook nog

Decoratieve wandpanelen zijn niet alleen prachtig om te zien en maken je kamer compleet anders, ze geven je ook nog een isolerende werking. De warmte blijft langer in de kamer in de winter, en je hebt minder last van geluid met de panelen. Je hebt verschillende uitvoeringen, wil je trendy zwart of ga je voor lekker neutraal wit in je kamer. En natuurlijk hoef je ook niet de hele muur te bekleden met panelen, combineer met verschillende materialen en maak je kamer precies zoals jij wilt. 

Decoratieve wandpanelen

Ook meer dan hout en steenmotief

In de webshop van style4walls.com is er natuurlijk meer dan decoratieve panelen in hout en steenmotief. Kies je voor stijlpanelen in 3D vorm weet je zeker dat je een muur maakt die niemand anders heeft. Wil je de panelen in een speciale kleur schilderen dan is dit ook mogelijk met een oplosmiddelvrije verf. Unieker dan de panelen met een eigen look kunnen ze niet worden. Maar je kunt ook een combinatie maken van panelen en bijvoorbeeld behang, speel met de combinaties die jij leuk vindt en maak je kamer net even anders dan een ander zou verwachten.