Een moderne terrasoverkapping met doek bestel je bij SunCircle Projects

Indien je op zoek bent naar een mooie en vooral moderne zonwering die helemaal past in een tuin in het jaar 2023, dan kun je een beroep doen op de expertise van SunCircle Projects. Je kunt via de website van suncircleprojects.nl alvast zien wat voor soorten zonweringen je zoal kunt bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een volledige terrasoverkapping met doek. Dit is een uiterst geschikte optie voor tuinen met grote terrassen. Hier kun je dan een volledige terrasoverkapping met doek overheen plaatsen. Je kunt dan de hele set met tuinmeubelen op het terras plaatsen zonder dat de zonwering in de weg zit. De zonwering bestaat dan immers uit een terrasoverkapping met doek die om het terras (het tegelwerk) heen komt te staan via 4 of 6 pilaren. Het geraamte is dan ook vergelijkbaar met een pergola. Daar heb je op het terras dan ook geen last van. De terrasoverkapping met doek dient dan ook om het terras nog extra duidelijk vorm te geven. Je bouwt er in wezen een soort muur omheen zonder dat het een muur is. Als de zon niet te warm is en je verder qua felheid ook niet tot last is, dan kun je de zon natuurlijk gewoon op het terras laten schijnen. Je laat het doek van de terrasoverkapping dan achterwege. Maar als he wel wat te warm wordt of als je buiten op je laptop aan het werk wilt gaan, dan kun je het doek over het terras spannen. Dat doe je natuurlijk niet via een ladder en acrobatische praktijken waar je het doek in de meest uiterste hoeken van de overkapping moet vastknopen. Het doek wordt automatisch netjes over het terras heen geschoven. Daardoor is het dus ook heel makkelijk om te schakelen tussen zon en schaduw, want je kunt met een simpele druk op de knop zorgen dat het doek van de terrasoverkapping met doek over je terras heen schuift. Het is immers vaak zo dat je te maken hebt met een zon die in ochtend comfortabel is, in de middag te warm en in de avond juist weer comfortbal. Dat betekent dat je toch vooral overdag het doek wilt gebruiken om de zon te weren, maar de rest van de tijd kun je gewoon in de zon zitten. Een permanente vorm van zonwering is dan ook niet handig. SunCircle Projects zal er dan ook alles aan doen om de terrasoverkapping met doek op maat te maken, zodat deze optimaal aansluit bij je terras. Mocht je meer willen weten, dan kun je een beroep doen op de website. 

Bestel de terrasoverkapping met doek op maat

Zoals gezegd is het belangrijk dat alles op maat wordt geplaatst. Daarom komen de experts van SunCircle Projects bij je langs om te kijken hoe de tuin erbij ligt. Als je al een terras hebt, dan zullen ze de terrasoverkapping op maat maken, zodat deze precies aansluit bij de randen van het terras. 

Ontdek de verschillende opties van SunCircle Projects

Je kunt op de website van suncircleprojects.nl ook meteen zien wat voor opties je nog meer hebt op het gebied van zonwerende constructies. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Terrasoverkapping met lamellen
  • Schuifpanelen
  • Vouwluiken