Een strakke moderne schutting voor je tuin

betonschuttingen

Vroeger werden betonschuttingen gebruikt in de tuin omdat deze eenvoudig waren te plaatsen, en ze gingen erg lang mee zonder dat je er veel onderhoud aan hoefde te plegen. Tegenwoordig is dit ook nog zo, echter hebben de schuttingen van beton wel een andere moderne uitstraling gekregen. Een schutting past nu perfect bij je tuin, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ze hebben nog wel gemeen met voorheen dat er niet veel onderhoud nodig is, een likje verf geregeld en je schutting blijft voor zeer lange tijd mooi in de tuin. Ook het plaatsen van een schutting is niet heel ingewikkeld. 

betonschuttingen

Duurzaam en voordelig een schutting in je tuin

Een schutting in de tuin biedt je de privacy die je wenst, zonder dat de buren mee kunnen gluren geniet je van de zon in de zomer. Betonschuttingen zijn ideaal als je lang van een schutting gebruik wilt maken, slijtage kent de schutting niet en stabieler als bijvoorbeeld een houten schutting. Schoonmaken is nog eenvoudiger, een beetje water doet wonderen en houd de schutting in perfecte conditie. Een glad eenvoudig model is vandaag de dag niet het enige model meer, je hebt schuttingen die perfect lijken op een echt gemetselde muur. Op deze manier kun je spelen met de uitstraling van je schutting.

betonschuttingen
A steel panel fence in a suburban setting.

Zelf een schutting plaatsen in je tuin

Het plaatsen van betonschuttingen is niet ingewikkeld al dien je wel op een aantal aspecten te letten om alles goed te laten verlopen. Zorg je voor dat de grond klaar is om op te bouwen, ook aan beiden zijden van de schutting moet er voldoende ruimte zijn. Ook de grond moet vlak zijn, op deze manier krijgen de specialisten van domifence een perfect resultaat. Veel mensen kiezen ervoor om samen met de buren een beton schutting te plaatsen, voordeel hiervan is dat je aan beide zijden een mooie afwerking hebt.