Een zeer betrouwbaar aannemersbedrijf in Eindhoven

aannemersbedrijf in Eindhoven

Fritz, is een zeer betrouwbaar aannemersbedrijf in Eindhoven. Sinds 2006 is dit bedrijf werkzaam en heeft inmiddels een zeer grote klantenkring opgebouwd. Voor verschillende bouwwerkzaamheden kan je dit bedrijf inschakelen. Te denken aan:

  • Verbouwingen
  • Keukens
  • Electra
  • Schilderwerken

En zo kan ik nog wel even doorgaan. De medewerkers bij dit bedrijf hebben zoveel in hun marge, dat geen enkele klus te moeilijk voor hun is.  Wij hebben hun hulp ingeschakeld omdat wij van plan waren om onze keuken te verbouwen. Hiervoor hebben wij eerst iemand van Fritz Bouwservice langs laten komen. Hij kon ons vertellen dat de verbouwing, op een paar punten na, uitgevoerd kon worden.  aannemersbedrijf  in Eindhoven

Maak snel een afspraak met dit aannemersbedrijf in Eindhoven

Ben jij ook van plan om eerdaags een verbouwing uit te laten voeren, dan kan ik je aanraden om dit door Fritz te laten doen.  Voordat je besluit om te gaan verbouwen, kan je eerst een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Op deze manier weet jij wat de kosten gaan worden en hoef je niet achteraf te schrikken van de prijs.

Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Hier is echt een staaltje professionaliteit neergezet. Voor een volgende klus schakelen wij zeer zeker dit bedrijf weer in.