Een zuinige boiler haalt u bij boilermarkt.nl/

Bent u op zoek naar een zuinige boiler? Dan bent u bij boilermarkt.nl/ aan het juiste adres! Zij hebben een ruim aanbod aan verschillende boilers. Daarnaast voldoen deze boilers allemaal aan een Europees keurmerk dat sinds 2015 van kracht is gegaan.

Het nieuwe energielabel

Na de goedkeuring door de Europese Unie (EU) moeten alle fabrikanten en aanbieders van CV-ketels, water verwarmers en warm water boilers het energielabel communiceren. Deze regelgeving is sinds september 2015 van kracht. De verschillende apparaten worden nu onderverdeeld in verschillende efficiëntie klassen. Energie wordt steeds schaarser en kostbaarder. Daarom biedt Boiler markt ook alleen zéér zuinige elektrische boilers aan! Alle aangeboden boilers en warm water producten zijn voorzien van een zeer gunstig energielabel, er zijn al boilers met een Energielabel A!

Over boilermarkt.nl/

boilermarkt.nl/ is een webshop met eleketrische warm water bereiders, veelal boilers. Alhoewel onze webshop-naam gericht is op elektrische boilers, zijn er ook andere producten te vinden. Deze producten zijn natuurlijk aan te schaffen door consumenten, installateurs, speciaalzaken of andere geïnteresseerden.

De specialisten van boilermarkt.nl/

De specialisten van Boiler Markt kunnen u de beste adviezen geven aangezien zij al het nodige ervaring hebben en daarnaast over alle kennis beschikken.