Geen bar is compleet zonder barkrukken

LaPalma barkruk

We hebben best een lange tijd zonder horecagelegenheden moeten doen. Geen drankje meer aan de bar of genieten van een terras of restaurant. Gelukkig en hopelijk blijft dit verleden tijd. Kom weer langs en geniet vanouds van een lekker hapje, en borrel er weer op los met familie of vrienden.

Je ziet dat veel horeca ervoor kiezen om hun interieur te vernieuwen. Een nieuwe start maken als het ware. Niet alleen willen ze graag deze periode achter zich laten, maar ze willen ook graag voorbereid zijn mocht zoiets weer gebeuren. Afstand houden is en blijft nog steeds belangrijk. De kans is dus groot dat de plattegrond en het aantal zitgelegenheden wordt aangepast. Bij de bar kun je eigenlijk hartstikke veel mensen kwijt. Vooral barkrukken zijn erg gewild. Ga bijvoorbeeld voor een vintage barkruk!

Vintage barkruk

Wees een echte trendsetter door vintage barkrukken te gebruiken

Cafés en restaurants volgen graag trends en het interieur is hier geen uitzondering op. Zo kun je met veel vintage- en moderne spullen veel studenten aantrekken. Ze komen immers graag op dit soort plekken om foto’s te kunnen maken voor Instagram. Dit is een ideale manier om jouw bedrijf te promoten. Vintage items zijn tegenwoordig echt een hot topic dus je doet er zeker goed aan om deze spullen in je interieur te verwerken. Begin bijvoorbeeld eens met wat barkrukken van barkruk.nl en kijk wat er allemaal mogelijk is voor een goed prijsje.