Gietvloeren

gietvloer

Je wil een nieuwe vloer kopen. Bijvoorbeeld omdat je inspiratie hebt opgedaan bij een tv-programma. Of je hebt een nieuw huis of pand gekocht die wel een opknapbeurt kan gebruiken. Nu alleen kiezen wat voor vloer je wil. Tegenwoordig zijn er zoveel materialen, kleuren en patronen dat het kiezen soms erg lastig kan zijn. Een gietvloer kan een goede keuze zijn. Deze staat mooi in bijna elke ruimte, is multifunctioneel en heeft nog veel meer voordelen. Hieronder zetten we verschillende gietvloeren en hun voordelen op een rijtje. 

gietvloeren

Soorten gietvloeren

Gietvloeren zijn te verkrijgen in verschillende soorten materialen. Echter zijn de materialen bijna altijd duurzaam. Een goede keuze dus, als je duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan. Bij ons kan je kiezen uit een vloer van polyurethaan, ook wel een PU-vloer genoemd, of van epoxyhars. 

Polyurethaan is ideaal voor designvloeren. Daarnaast is het bestand tegen uv-straling. Ideaal dus als je een huis hebt met veel lichtinval en verkleuring wil voorkomen. 

Een vloer van epoxyhars is ijzersterk. Een stuk harder dan een vloer van polyurethaan. Bovendien ook onderhoudsvriendelijk doordat er geen naden in de vloer zitten. Naden zullen namelijk altijd stof vasthouden. Vloeistoffen zullen nooit in een epoxyvloer trekken waardoor je niet bang hoeft te zijn voor permanente vlekken. In het bijzonder handig wanneer je kinderen en/of huisdieren hebt. 

Kopen van een vloer

In Nederland zijn er vele winkels waar je terecht kunt voor het kopen van een nieuwe vloer. Wil je een gietvloer? Dan ben je aan het beste adres bij een vloerenspeciaalzaak of een doe-het-zelfzaak. Wij hebben een doe-het-zelfzaak in Groningen. Bij ons heb je de keuze uit veel verschillende kleuren. Daardoor is er altijd wel een kleur voor jou. We hebben meer dan 10 jaar ervaring. Hierdoor ben je bij ons aan het juiste adres voor advies. Zowel in de winkel als telefonisch. We helpen je graag bij het kiezen van jouw perfecte vloer.