Hoe kunt u rolluiken op maat bestellen?

Er is een tijdje ingebroken in mijn zaak in de nacht, omdat mijn winkel niet erg goed beveiligd is. Ik heb hier veel spijt van gehad dat ik niet eerder iets heb aangeschaft om mijn winkel beter te beschermen voor mensen zoals dat. Ik ben nu dus opzoek naar rolluiken op maat zodat er niet meer ingebroken kan worden. Ik ging online opzoek naar website waar je rolluiken op maat kan laten maken en ik kwam zo terecht op de website directeenrolluik.nl. Hier heb je keuze uit verschillende dingen voordat u het besteld, zoals of u montage op de muur, tussen de muren of op het kozijn wilt. Hoe breed en hoe hoog het moet zijn in mm, wat voor type kap u wilt dus afgeschuind of rond en welke kleur. Ze hebben best veel kleuren, wit, crème wit, antraciet, zilver-metallic, licht beige en bruin, grijs, crème, donkerblauw, zwart, groen, bordeauxrood, ambergrijs en in overleg kunt u ook een andere kleur kiezen. De bediening of u dat met een motor op afstand wilt bedienen, met een opbouw schakelaar of met een bandopwinder binnen inclusief doorvoerset. Als ik mijn rolluiken op maat nu zou bestellen wordt het naar verwachting op vrijdag 17 december of 24 december bezorgd. Ze leveren het persoonlijk af of laten de rolluiken op maat bezorgen door het koeriersdienst Rijssen. Ze leveren hoge kwaliteit rolluiken op maat en ze maken gebruik van het merk Heroal. Er zijn dus veel verschillende bedieningsmogelijkheden, en zelfs te bedienen vanaf een app. Met rolluiken op maat kunt u de isolatiewaarde in uw woning ook verbeteren, en hierdoor verlaagt u ook uw energierekening. In de zomer houdt u de warmte buiten en in de winter houdt u de koud buiten. Bij de rolluiken op maat zit de montage zit er niet bij, dat moet u zelf doen of door iemand anders laten uitvoeren. De levertijd van de rolluiken op maat zit tussen de 4 tot 6 weken en het wordt geleverd zonder verzendkosten. Ze leveren 3 jaar garantie op de rolluiken, screen, ingebouwde motoren en doeken. Ze rolluiken voldoen aan de windbelastingswaarden van weerstandklasse 3, het wordt wel aangeraden om bij windkracht van meer dan 5 altijd uw rolluiken dicht te doen dus omhoog.

Voor rolluiken op maat voor thuis of voor uw winkel

Ik ben blij dat ik een oplossing heb gevonden voor het inbreken in mijn winkel, Ik heb een mooi rolluik op maat kunnen bestellen. Ze hebben veel verschillende soorten kleuren wat ik ook een pluspunt vind want ik zie altijd overal maar die saaie witte rolluiken. Ze hebben een hoog kwaliteit en u krijgt een garantie van 3 jaar. Als u iets niet snapt kunt u altijd vragen stellen via de e-mail en WhatsApp.

U kunt de website bekijken

Ik heb rolluiken gevonden van goede kwaliteit dus ik raad u de website aan omdat:

  • U goede producten krijgt
  • U keuze heeft uit een breed assortiment
  • U een goede service heeft

Voor meer informatie kunt u de website ook bezoeken. Daar kunt u namelijk ook foto’s vinden van de beschikbare luiken.