Hulp nodig als senior tijdens het verhuizen? Neem dan contact op met Seniorenhulp Nederland!

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u hulp nodig? Dan is het handig om contact op te nemen met Seniorenhulp Nederland, zij helpen u met al uw verhuiszaken.

Over Seniorenhulp Nederland

In 2008 is het bedrijf opgericht door Kris, nadat kris in 2001 ervaring had opgedaan via de familie bedrijf besloot hij om zelfstandig verder te gaan en Seniorenhulp Nederland op te richten. Tijdens zijn HBO opleiding was hij bezig met de opleiding Small Business en Retail Management. Vanuit zijn opleiding heeft hij gezien dat ouderen niet genoeg ondersteund worden tijdens het verhuizen van hun spullen en overige dingen.

 

Verder is Seniorenhulp Nederland een energiek en professioneel verhuisbedrijf dat zich onderscheidt van andere bedrijven. Dat doen ze  door hun unieke manier van werken. Zij kunnen onder andere veel betekenen voor hun klanten en hebben veel waarde aan de emotionele kant van de ouderen. Zo zoekt Seniorenhulp naar bezittingen die verloren waren geraakt in de woning.

Contact tussen klanten

Seniorenhulp Nederland is geen grote organisatie, dat wil betekenen dat ze makkelijk persoonlijk contact kunnen hebben met hun klanten. Ze hebben ook geen tientallen medewerkers op kantoor of een groot wagenpark. Ze zijn een kleinschalig en zeer professioneel bedrijf dat zich zo veel mogelijk bezig houdt met hun klanten.

 

De eigenaar is ook niet vaak op kantoor, hij is ook vaak op de werkvloer om zo contact te hebben tussen de klanten en het personeel. Zo bouwt hij een betere band met zijn klanten en werknemers.