Je beveiliging verbeteren met een slotenmaker

Repareren van slot

Een slotenmaker verbetert op een effectieve manier de beveiliging van je huis. Je kunt denken aan sloten vervangen, bijzetsloten installeren of andere manieren. Ook voor je bedrijf zijn er diverse oplossingen te vinden. Afhankelijk van de situatie worden er verschillende middelen ingezet zoals camera’s, nieuwe sloten, raambeveiliging of alarmsystemen.

Inbrekers wil je het liefst ontmoedigen. Met een paar simpele maatregelen maak je jouw huis onaantrekkelijk voor criminelen om iets te proberen. Met een hond of een waarschuwingsbordje van een hond heb je de eerste stap gezet. Daarnaast kan je denken aan slimme verlichting met bewegingssensoren. Allen zijn te regelen via de slotenmaker.

Slotenmaker

Zakelijk en particulier

Zakelijk of particulier, een slotenmaker weet raad met de beveiliging. Meestal wordt er bij bedrijven sneller gekozen voor cameratoezicht en andere passieve bewaking omdat deze onbemand zijn en er een afschrikfactor nodig is.

Bespreek samen met de slotenmaker welke oplossingen geschikt zijn voor het bedrijfspand of je woning. Dit advies gaat verder dan alleen het verbeteren of vervangen van de sloten door de slotenmaker.

Wat te doen wanneer je je sleutels kwijt bent

Laat jouw slot repareren

Ben je buitengesloten van je huis of je auto? Een slotenmaker zorgt in een korte tijd dat je weer je woning of auto in kan. Het komt vaak genoeg voor dat iemand de sleutels vergeet en daarna voor een gesloten deur staat. De meeste slotenmakers hebben hier veel ervaring in en het kost hun een paar minuten om de deur schadeloos te openen.

Als je je sleutels helemaal kwijt bent en het idee hebt dat ze misschien gestolen zijn, dan is de beste optie om direct de sloten te vervangen. Een professionele slotenmaker heeft een 24 uur slotenservice speciaal voor spoedgevallen zoals deze.

Wacht hier niet te lang mee omdat je niet weet waar je sleutels uithangen. Uiteraard kan je meteen bij de slotenmaker terecht voor het laten maken van een nieuwe sleutel. Verder is het verstandig om ook meteen te vragen welke verbeteringspunten de monteur nog meer kan benoemen voor het beveiligen van het huis.