Keuken Wijchen leverde ons een prachtige keuken

Keuken en Keukens

In de herfstvakantie is Keuken Wijchen bij ons langs geweest. Dit was nodig omdat we in ons nieuwe huis nog geen keuken hadden. Deze was er gewoon niet bij inbegrepen. We waren dus wel genoodzaakt om een keuken te laten plaatsen. Voordat we zomaar bij een willekeurig bedrijf gingen aankloppen, deden ik en mijn vrouw eerst even een vragenronde bij wat collega’s en kennissen die onlangs ook een nieuwe keuken hadden aangeschaft, Vele collega’s en kennissen linkte ons naar Keuken Wijchen. Dit omdat dit simpelweg gewoon de beste aanbieder van de omgeving is, althans dat werd ons verteld. Maar hoe dan ook hadden we vertrouwen in Keuken Wijchen.

Keuken en Keukens

Lichtbruine Keuken

Omdat vele mensen ons naar Keuken Wijchen linkte, en omdat we genoodzaakt waren om een nieuwe keuken te laten plaatsen, namen we contact op met Keuken Wijchen. Keuken Wijchen stuurde ons een paar voorbeelden toe in de categorie waar we uitgekozen hadden. Ook hadden we meteen een afspraak op locatie ingepland.  Nadat we een klein uurtje met de medewerker van Keuken Wijchen hadden gepraat, waren we eruit. Een mooie lichtbruine keuken die mooi zou aansluiten op onze huisstijl.

Keuken en Keukens

Kwaliteiten van Keuken Wijchen

De keuken werd een week later bij ons in het huis geplaatst. Omdat ik zelf en mijn vrouw absoluut geen klussers zijn, lieten we dit volledig over aan Keuken Wijchen. Na 2 dagen was de keuken dan ook daadwerkelijk in ons huis geplaatst. We kunnen niet ontkennen dat Keuken Wijchen topwerk heeft verricht in ons huis. Wij zelf kunnen geen beter bedrijf voorstellen. Zo zijn we vooral erg lovend over de vriendelijkheid van Keuken Wijchen. Ook hebben ze hun kwaliteiten laten zien!