Laat de zon uw nachtrust niet verminderen met rolluiken

U heeft waarschijnlijk op deze tekst geklikt omdat u het erkent wat er in de titel van de tekst staat. De zon kan in de ochtend al erg vel zijn en laag hangen. Dit kan regelrecht uw slaapkamer inschijnen. Zelfs met verduisterende gordijnen kan dit licht nog te vel zijn. Dit probleem kan u geheel oplossen door het aanschaffen van rolluiken. Als u er nog nooit van gehoord heeft kan u nu lezen wat het zijn. Rolluiken zijn schermen die handmatig of elektrisch uw raam bedekken. Deze zijn volledig verduisterend. Het zijn ijzeren schermen die zich als het ware oprollen in een box die u boven uw raam moet bevestigen. Met elektrische rolluiken hoeft u niks handmatig te doen en kan u met een druk op een knop van de afstandsbediening uw gehele kamer verduisteren. Zo wordt u natuurlijk wakker of wordt u wakker op de gewenste tijd.

Voordelen van een rolluik

 • Het verduistert
  • Het zonlicht, maar ook het maanlicht komt niet uw kamer in en u kan genieten van een donkere kamer zonder vel licht wat in uw ogen schijnt. 
 • Rolluiken kopen erg makkelijk
  • Online kan u een offerte aanvragen voor het plaatsen van een of meerdere rolluiken. U kan in deze aanvraag aangeven welke rolluiken u graag zou willen en wat de specificaties moeten zijn. U kan de kleur en uiterlijk tot in de details aanpassen. Zo krijgt u thuis rolluiken die volledig passen bij de stijl van uw huis. 
 • Behoud warmte en koelte
  • Als het buiten koud is, doet de verwarming zijn best om het huis op temperatuur te houden. De verwarmingskosten zullen een stuk lager zijn. Via het raam gaat veel kou naar buiten. Door het installeren van een rolluik voor het raam zal dit verminderen. Dit zal tijdens warme tijden juist andersom werken. 
 • Verbeterd uw privacy
  • Als u in bed ligt hoeft u echt niet gezien te worden door de mensen buiten op straat. Met gordijnen kan het soms erg doorschijnen omdat het binnen licht is en buiten donker. Rolluiken zijn volledig verduisterend, dus ook niet doorschijnend. 
 • Veiligheid
  • Inbrekers kunnen via het raam niet meer naar binnen komen. Er is onmogelijk door de rolluiken heen te komen. Tenzij er een mega tol wordt gebruikt. Maar dit geluid zal bij de volgende straat nog te horen zijn. 

De Heroal HK842 Rolluiken

De Heroal HK842 is een voordelige en kwalitatief hoge rolluik is al jaren het meest populaire rolluik op de markt. Door zijn hoge isolatiewaarde blijft in uw huis de temperatuur gelijk. Deze rolluik kan aangepast worden naar eigen wensen. De afmetingen van uw raam kunnen worden ingevuld. U kan hiermee elk raam bedekken die u wilt. Een rolluiken offerte aanvraag kan worden verstuurd. U krijgt binnen 24 uur enkele offertes toegestuurd. U kan degene uitkiezen die het best bij uw wensen aansluit. Een rolluik kopen zal zeker een slimme beslissing zijn.