Leuke eettafel op maat zorgt voor aanvulling design

Meubilair

MeubilairLaatst ben ik eens goed gaan nadenken wat ons design van onze benedenverdieping wat  levendiger zou maken. Ik begon te kijken in de woonkamer maar die is zo goed als af, vond ik. In de keuken kon er naar mijn mening echt nog wel veranderen. De gordijnen konden wel eens vervangen worden maar vooral de oude en lelijke eettafel die we hadden was aan vervanging toe. Ik ging dus opzoek naar een leuke en sfeervolle eettafel, en het liefst op maat.

De meeste winkels waren niks

Voor de keukentafel ben ik in heel wat winkels geweest maar hier waren de mooiste keukentafels van topmerken mij echt te duur. Bij de IKEA vond ik ook niks naar mijn smaak. Bij een winkel ging het dus sowieso niks worden dus ben ik opzoek gegaan naar een ontwerper die ons kon helpen. Op internet vond ik onder de zoekterm ‘’kasten op maat’’’een ontwerper die naast kasten ook andere meubels ontwerpt waaronder ook eettafels. Dat moest ik hebben dacht ik.

Meubilair

‘’Weet al bijna zeker dat de eettafel prachtig word’’

Ik nam vervolgens dus contact op met kasten op maat. De ontwerper vertelde aan de telefoon dat hij wel een afspraak wilde inplannen om mijn wensen te bespreken. Daarmee ging ik akkoord. Tijdens het gesprek hebben we mijn wensen inderdaad besproken en kwam er eigenlijk al meteen een hele mooie eettafel uitrollen. Nu de eettafel bijna af is kan ik eigenlijk niet wachten totdat ik hem kan bezichtigen. Ik weet al bijna zeker dat de eettafel prachtig wordt en dat het een top aanvulling is voor onze keuken. Als de eettafel een succes wordt, ben ik zeker van plan om nog meer meubelen bij die ontwerper aan te schaffen. Bijvoorbeeld voor onze badkamer waar we nog steeds een kast missen.