Lightexpert.nl voor alles in verlichting

Op zoek naar nieuwe lampen? Echt alles wat je nodig kunt hebben in termen van verlichting, vind je bij lightexpert.nl. Er zijn peertjes en inbouwspots, lampen en tuinverlichting, alles is te vinden op lightexpert.nl. Je kunt hier ook terecht voor plannen voor je bedrijfsverlichting bijvoorbeeld. Als particulier kun je ook gerust bij deze site bestellen. Lightexpert.nl specialiseert zich in LED verlichting, en dat is niet zonder reden. LED verlichting heeft namelijk een heleboel voordelen. Wij vertellen je daar meer over.

Waarom kiezen voor LED

Je kunt met LED verlichting een hoop besparen ten opzichte van andere lampen. Allereerst op je energierekening. Het gaat om zo’n tien euro per lamp per jaar. Dat kan flink oplopen als je eens telt hoeveel lampen je eigenlijk in huis hebt. Ook verbruiken LED lampen grofweg 85% minder stroom. Dat is waarom je zo flink kunt besparen op je energierekening. Bovendien zijn LED lampen van lightexpert.nl duurzamer. Ze gaan langer mee en zijn steviger dan andere lampen. Bekijk het aanbod op lightexpert.nl.

Waar je op moet letten bij lampen kopen

Waar je vaak op moet letten bij lampen kopen is de IP waarde. Daardoor weet je of je lampen tegen vochtige ruimtes kunnen of regen. Hoe hoger de IP waarde, hoe beter je lampen overal tegen kunnen. De hoogste IP waarde heb je buiten nodig, meestal is dit IP65. In een badkamer ben je ook prima af met lampen van IP44. Op een beschutte plek in de buitenlucht zijn lampen van IP44 ook prima. Je kunt het gehele aanbod aan lampen bekijken op lightexpert.nl.