Mijn vrouw wil een oorfauteuil

klassieke meubels 5

Mijn vrouw en ik hebben drie maanden geleden een nieuw huis gekocht en we mogen nu beginnen met de inrichting hiervan. Een deel van onze oude spullen gaan we meenemen, maar het interieur zal voornamelijk bestaan uit nieuwe meubelstukken. Normaal gesproken zou mijn vrouw zich hierop storten, maar die is onverwacht opgeroepen voor een zakenreis. Georganiseerd als ze is heeft ze een lijstje achtergelaten met meubels die ik alvast kan aanschaffen. Bovenaan het lijstje staan een oorfauteuil, maar ik heb werkelijk geen idee wat ze daarmee bedoelt. Wie kan mij helpen?

Eindeloze mogelijkheden

Natuurlijk ben ik meteen gaan Googlen met mijn lijstje ernaast, maar er zijn minstens honderd soorten oorfauteuils waar ik uit kan kiezen. Mijn vrouw heeft een moodboard gemaakt zodat ik een idee heb van de sfeer die ze wil creëren, maar daar staat geen oorfauteuil op. Ik had een leuke webshop gevonden die een stoel verkocht met een bekleding van koeienprint. Dit is iets waarvan ik zeker weet dat mijn vrouw het heel tof vindt. Ze heeft echter ook al een kleed met deze print, dus ik weet niet of het dan te veel van hetzelfde wordt. Er zijn ook heel veel bruine en zwarte oorfauteuils, maar dat vind ik zelf een beetje saai. Het is natuurlijk ook mijn huis!

Duoshoppen

Ik ben op zoek naar iemand die het leuk vindt om met mij naar de woonboulevard te gaan. We kunnen dan samen op zoek naar een mooie oorfauteuil, maar hulp bij het afwerken van de rest van mijn lijstje is ook zeer welkom. Ik wil mijn vrouw verrassen, zodat ze na haar zakenreis thuis kan komen in een huis dat volledig naar haar smaak is ingericht. Ik weet zeker dat ze nooit verwacht dat het me gaat lukken om alles voor haar terugkomst te regelen! Ben jij de juiste persoon om mij hierbij te assisteren? Stuur me dan een berichtje!