Nuki voor particulier en zakelijk gebruik

nuki-deur-openen-op-afstand

Een Nuki smart lock is een erg handige gadget voor je huis, maar kan niet alleen als gadget gezien worden maar is ook een handig slot voor toegangscontrole voor een bedrijf. Met een Nuki kan je je deur openen door middel van je smartphone, een afstandsbediening of een codepaneel. Dit is natuurlijk een leuk snufje om thuis te hebben, erg handig zodat je niet hoeft op te staan of de trap af hoeft. Maar de mogelijkheden van een Nuki zijn ook voor zakelijk gebruik eindeloos.

Eengezinswoning

Een Nuki is een slim hulpje in jouw dagelijks leven. Het elektronische slot opent automatisch wanneer je thuis komt. Ook kan je je Nuki uitbreiden met een codepaneel, handig wanneer je kinderen hebt die nog geen smartphone hebben!

Meergezinswoning / appartement

Een Nuki is ook erg handig wanneer je een huis hebt met meerdere appartementen, of wanneer je een kamer in je huis verhuurd. Je kan zelf bepalen wie toegang heeft tot welke deuren.

Vakantiehuisje

Voor een vakantiehuisje is een Nuki elektrische deuropener ook erg handig. Je kunt de deur vanaf overal openen voor je gasten, als je maar internetverbinding hebt. Daarnaast kan je de code van het codepaneel specifiek veranderen voor de nieuwe gasten.

Bedrijf

Nuki smart locks bij je op kantoor is dé oplossing voor moderne toegangscontrole. Via een overzichtelijke web-omgeving of app kan je ontspannen de rechten van je medewerkers beheren. Bepaal welke medewerkers welke deuren kunnen openen.

Zoals je ziet is een Nuki elektronische deuropener niet alleen ideaal voor particulier gebruik maar ook voor zakelijk gebruik.