Ontdek de voordelen van UV-werende folie

Wil jij jezelf en de spullen die bij jou achter de ruiten staan beschermen tegen UV-straling? Dan ben je bij Glasblindering.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van topkwaliteit UV-werende folie op allerlei soorten ramen. Of het nu gaat om een winkel, restaurant of woonkamer: UV-werende folie is altijd een goed idee. Lees gauw verder voor meer informatie over de voordelen en wat je kunt verwachten.

Wat zijn de voordelen?

Het aanbrengen van UV-werende folie brengt talloze voordelen met zich mee. We hebben ze voor het gemak even voor je op een rijtje gezet:

  • Het grootste voordeel van UV-werende folie is natuurlijk het feit dat het je beschermt tegen schadelijke UV-straling. Hoewel veel mensen geloven dat UV-stralen geen effect hebben als je achter het glas zit, is dit wel degelijk het geval. Langdurige blootstelling aan UV-stralen brengt verschillende gezondheidsrisico’s met zich mee, zoals huidziektes, vermoeidheid en concentratiestoornissen. Het is dus zeker geen slecht idee om jezelf te beschermen door middel van onze UV-werende folie.
  • Een tweede voordeel van de folie is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over verkleuring van objecten die achter het raam staan. Dat is dan ook de reden dat veel winkeleigenaars voor deze optie kiezen. Zij vinden het zonde dat de producten achter de ruit steeds verkleuren door de UV-straling en willen dit oplossen door UV-werende folie te laten plaatsen. Handig, toch?
  • Het laatste voordeel van de UV-werende folie is het feit dat het de ruit bij elkaar houdt als deze wordt ingeslagen. Hoewel dit uiteraard niet de voornaamste reden is om dit product aan te schaffen, werkt onze folie dus wel inbraakvertragend en dat kan natuurlijk nooit kwaad.

Wat kan je verwachten?

Wanneer je Glasblindering inhuurt voor het plaatsen van UV-werende folie, kan je het volgende verwachten:

  1. Er komt een medewerker bij je langs die de ramen opmeet en analyseert hoe de klus het beste aangepakt kan worden.
  2. Vervolgens wordt de folie in de werkplaats perfect op maat gesneden, zodat dit niet meer op locatie hoeft te gebeuren.
  3. De folie wordt aan de binnenkant van de ramen geplaatst en is volledig kleurloos en doorzichtig. Het heeft dus geen invloed op het zicht dat je hebt door de ruiten. 

Met deze drie stappen is het werk binnen no-time voltooid en kan jij snel genieten van de voordelen van de folie.

Neem contact op

Ben jij geïnteresseerd in het aanschaffen van UV-werende folie voor jouw winkel, restaurant, woonkamer of een andere locatie? Neem dan gerust eens contact met de klantenservice. De experts van Glasblindering helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en nemen altijd de tijd om de mogelijkheden rustig aan je uit te leggen.