Pocketvering matras life

Pocketvering matras life

Op aanraden van een vriendin heb ik laatst het Pocketvering Matras Life gekocht bij PerfectMatras. Ik heb de aanschaf van een nieuw matras in eerste instantie steeds uitgesteld, ik was namelijk bang dat het enorm duur zou zijn. Toch was het echt nodig want mijn oude matras was helemaal versleten en lag totaal niet fijn meer. Gelukkig bleek dat PerfectMatras hele lage prijzen hanteert dus al snel had ik het matras besteld! 

Pocketvering matras lifePocketvering matras life vermindert rugklachten

Het Pocketvering Matras Life wordt vaak aangeraden aan mensen met rugklachten. Dit komt omdat de kern van het matras bestaat uit allemaal veren. Deze veren zijn verdeeld in comfortzones en verschillen ook in hardheid. Het matras is afgedekt met een laag van polyurethaanschuim en polyester stof waardoor het lekker zacht aanvoelt. Het matras is dus helemaal aangepast op je lichaam en je houding. De veren functioneren los van elkaar waardoor ze het comfort en de ondersteuning bieden die je zoekt. Je lichaamsgewicht wordt gelijkmatig verdeeld over het pocketvering matras waardoor je spieren helemaal tot rust komen. Dit zorgt ervoor dat rugklachten al snel zullen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Pocketvering matras lifeMeer energie en een betere nachtrust

Zelf merk ik enorm veel verschil sinds ik op het pocketvering Matras Life slaap. Mijn rugklachten zijn weg maar daarnaast merk ik ook dat ik beter uitgerust ben. Gedurende de dag heb ik meer energie en ik val ’s avonds ook veel sneller in slaap. Kortom, mijn nachtrust is echt verbeterd en ik kan dit matras aan iedereen met rugklachten aanraden. Nu ik een goed matras heb merk ik pas hoe groot de invloed van een slechte nachtrust is op je dagelijkse leven. Iedereen verdient een goede nachtrust! Kijk dus zeker eens op de website en laat je verrassen door de scherpe prijzen. Heb je eenmaal een geschikt matras gevonden, dan kun je deze eenvoudig online bestellen!