Ruime beddenzaak Utrecht

beddenzaak utrecht

Bent u het doorliggen in uw ledikant beu? Bent u toe aan een goede boxspring? Of is uw slaapkamer toe aan een make over? Bij beddenzaak Utrecht bent u aan het juiste adres voor het vinden van uw gewenste nieuwe bed! U vindt in de ruime showroom diverse boxsprings in verschillende soorten en maten. In diverse kleuren en verschillende bed hoogtes. De mogelijkheden voor het pimpen van uw slaapkamer bij Slaapspecialist van der Schuit zijn zeer divers. In de ruime showroom van beddenzaak Utrecht kijkt u uw ogen uit. Van bed textiel tot aan nachtkastjes. Zij bieden u boxsprings, ledikanten, textiel en kussens aan van verschillende merken.  Alle artikelen en boxsprings zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zo gemaakt dat ze jaren mee kunnen. U vindt hier alles voor uw slaapkamer. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen, centraal gelegen tussen Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. ​Vanuit iedere hoek van het land kunt u de beddenzaak Utrecht  gemakkelijk bereiken. Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare beddenzaak en heeft u behoefte aan goed advies? Neem dan snel een kijkje bij Slaapspecialist van der Schuit! 

beddenzaak utrecht

Voordelen boxspring online bestellen

U kunt gemakkelijk online uw boxspring bestellen. Bij Slaapspecialist van der Schuit vindt u diverse boxsprings in verschillende soorten en maten. Bent u op zoek naar een boxspring 140×200, boxspring 160×200, boxspring 180×200 of wilt u een extra grote boxspring 180×220? Alles is mogelijk bij Slaapspecialist van der Schuit! Door hun jarenlange ervaring op het gebied van slaapcomfort wordt u voorzien van deskundig advies. Zij weten precies waar u naar op zoek bent en welk bed of matras het beste bij u past. U kunt gemakkelijk online uw gewenste boxspring bestellen. Met een paar klikken op de knop zijn uw artikelen in uw winkelmandje geplaatst. ​In de webwinkel van Slaapspecialist van der Schuit kunt u ook online uw bed textiel, kussens, matrassen en bedbodems bestellen. U hoeft hiervoor niet naar de winkel maar kunt vanaf uw luie stoel uw producten gemakkelijk bestellen.  Besteld u voor 17.00 uur uw producten? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis! Wat een service! 

beddenzaak utrecht

Kijkje nemen bij beddenzaak Utrecht?

Wilt u toch graag een kijkje nemen bij beddenzaak Utrecht en uw matras uitproberen? Vindt u het toch prettiger om uw bed textiel, nachtkastje of boxspring in het ‘echt’ te bekijken? De deuren van Slaapspecialist van der Schuit staan altijd voor u open! Neem snel een kijkje in de uitgebreide showroom in Geldermalsen!