Schoonloopmat voor binnen

Een schoonloopmat voor binnen is een nuttige aanschaf. Met zo’n schoonloopmat voor binnen reduceer je de hoeveelheid vuil die je in de woning krijgt. Dat kan echt enorm schelen, vooral als je in een omgeving woont waar veel zand en stof op de grond ligt. Dat is het geval in nieuwbouwwijken, waar de bestrating nog niet is aangelegd, in landelijke gebieden of aan de kust. Daar kan het in de zomer zo droog worden dat alle straten bedekt worden met hele fijne zandkorreltjes, die aan de schoenen blijven zitten. Met een schoonloopmat voor binnen worden de meeste zandkorreltjes verwijderd als je je voeten veegt.

Een schoonloopmat voor binnen gebruiken

Een schoonloopmat voor binnen is het meest effectief als hij direct achter de deur wordt neergelegd. De meeste mensen zullen dan hun voeten vegen en het vuil op de mat achterlaten. Zandkorreltjes en steentjes kunnen dan geen schade meer toebrengen aan de vloer in je woning. Een schoonloopmat voor binnen kan een flinke hoeveelheid vuil opnemen. Toch wordt aanbevolen om zo’n mat regelmatig buiten uit te kloppen en hem daarna met een stofzuiger schoon te zuigen. Als je dat doet kun je jarenlang plezier hebben van je schoonloopmat.

Matten op maat

Bij de superwoonwinkel is een groot assortiment aan schoonloopmatten te vinden. Bij een schoonloopmat voor binnen is het belangrijk dat zo’n mat er mooi uitziet. Je hebt daarom keuze uit vele kleuren. Ook moet een schoonloopmat voor binnen goed passen. In veel woningen zal een mat in een standaardmaat uitstekend voldoen. Maar als je wat betreft de maten bijzondere eisen hebt is het ook mogelijk om de matten op maat te laten snijden. Bij de superwoonwinkel is daarvoor professioneel snijgereedschap aanwezig. In de navigator kun je exact opgeven hoe breed en hoe lang jouw schoonloopmat moet zijn.