Schroefnagels nodig? Hier kun je ze aanschaffen

Ben je op zoek naar nieuwe schroefnagels? Het is heel gemakkelijk om deze online te bestellen. Op deze manier ben je nauwelijks tijd kwijt aan te aanschaffen van het gereedschap en ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Ook wanneer je voor het eerste keer schroefnagels gaat aanschaffen kun je dit heel gemakkelijk online doen. Naast de duidelijke uitleg over alle producten is het ook heel goed mogelijk om te ontdekken waarvoor je schroefnagels kunt gebruiken.

Schroefnagels zijn een bevestigingsmateriaal met een spiraalvormige schacht. Wanneer de schroef wordt ingeslagen draait de nagel zich in het hout. De spiraalvorm van de schacht zorgt ervoor dat de uittrekweerstand drie keer hoger is dan die van een schroefnagel met een gladde schacht.

Toepassing en soorten schroefnagels

Wat is het toepassingsgebied van schroefnagels? Deze nagels zijn onder andere geschikt voor het vastzetten van profielen op hard-hout, maar ook voor het bevestigen van gevelbekleding. Schroefnagels worden daarnaast nog op tal van andere constructiewerken toegepast. Gebruik je de schroefnagels voor het vastzetten van een harde houtsoort? Dan is het aan te raden om eerst voor te boren. Dit kan het proces van vastzetten vergemakkelijken. Online zijn er meerdere soorten schroefnagels verkrijgbaar: het verschil zit in de lengte. De schroefnagels zijn verkrijgbaar in staal verzinkt, ze hebben een platkop en zijn leverbaar in de lengtes 32 mm en 60 mm. Het is aan jou om te bepalen wat je nodig hebt: je plaatst jouw bestelling gemakkelijk en snel online!