Slim huis systeemopties 2019/2020

Het systeem voor het slim huis met technische snufjes zorgt voor gemak en veiligheid. Comfortabel, veilig en plezierig wonen vormen de voornaamste behoeften van deze tijd.  ‘Wat wordt het weer in Rotterdam?’, of ‘zet de thermostaat om 17:00 uur op 21 graden’. Vragen die gesteld kunnen worden aan Google Home. Een van de besturingssystemen voor in huis. In 2019 was het upcoming en in 2020 komen er alleen maar meer opties voor je slimme huis.

Smart House Opties

De meest gekozen producten voor een smart huis zijn klik aan/ klik uit sets, slimme thermostaat, alarmsystemen, slimme zonnewerking, slimme gordijnen, slimme koelkast, slimme airco, slimme deurbel en camera’s. Dit is nog maar een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is om een huis slim te maken. De slimme producten zijn niet alleen heel handig maar ook duurzaam. Het bespaart dus energie en geld. Veel mensen kiezen naast de slimme producten, of in combinatie met slimme producten voor duurzame verbouwingen als zonnepanelen en een betere isolatie van het huis. Heb je veel slimme producten in huis? Probeer ze dan te combineren. Bij thuiskomen kan men met één commando bijvoorbeeld: de gordijnen bedienen, de verwarming aanzetten, een achtergrondmuziekje draaien en de tv aanzetten.

Toekomst

Wat ligt er in de toekomst? Slimme producten die gebruik maken van de functionaliteit van andere apparaten. Zo wordt het mogelijk om een slim slot te maken op de voordeur en die te laten communiceren met de lampen en camera’s in huis. Stel, er breekt iemand in. De lampen gaan flikkeren, de camera maakt een foto en stuurt het naar de eigenaar van het huis. In dit nieuwe jaar wordt dus de samenwerking tussen functies opgezocht. Er kunnen al slimme combinaties worden gemaakt met het goedkoopste schakelmateriaal. Maak er gebruik van in 2020 en geniet optimaal van jouw slimme woning.