Verkoop van je eigen huis, snel en vakkundig geregeld door de makelaar

Verkoop van je eigen huis

Verkoop van je eigen huis, daar komt heel veel bij kijken. AllereerstVerkoop van je eigen huis is de eerste stap altijd het moeilijkste. Want verhuizen doe je niet zomaar even en helemaal niet met een koopwoning. Het plan om te gaan verhuizen komt bijna nooit van de ene op de andere dag. Daar gaat vaak een hele periode aan vooraf. Want voordat je besluit om te gaan verhuizen, moet jij eerst jouw eigen huis zien te verkopen.

Ditzelfde was voor ons ook een punt. Wij woonde al meer dan tien jaar in onze huidige woning. Maar omdat er gezinsuitbreiding kwam, wilden wij graag wat groter gaan wonen. Een andere woning hadden wij al op het oog. Echter hadden wij ons huidige woning destijds gekocht en daar moesten wij eerst vanaf.

Verkoop van je eigen huis, goed en snel geregeld

Verkoop van je eigen huisJarenlang hebben wij met heel veel plezier in ons huidige huis gewoond. Echter wilden wij nu gaan verhuizen, omdat wij een kleintje verwachten. Een andere woning hadden wij al lang op het oog, maar daarvoor moesten wij eerst onze huidige huis zien te verkopen. Snel zijn wij op zoek gegaan naar een makelaar. Eentje die van wanten weet en snel een verkoop van je eigen huis kan regelen.

De makelaar hadden wij al zeer snel gevonden. De naam hiervan is Brecheisen. Niet voor niets staat deze makelaar bekend als nummer 1 van huizen verkopen. Nadat wij een afspraak hier hadden gemaakt, werd er een uniek verkoopplan besproken. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

Het gesprek was zeer prettig en al snel werd er actie ondernomen. Zo werd ons huis door fotografen gefotografeerd. Met dit promotiemateriaal werden nieuwe kopers op de hoogte gebracht dat ons huis in de verkoop kwam. Al snel kwamen de eerste belangstellenden op de bezichtiging af. Niet veel later konden wij verhuizen, omdat ons huis verkocht was.